BSS - Google Pixel

Zgjidh: Google Pixel

i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
1600055000
Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
Google Pixel 3a i Perdorur

16000 L

Google Pixel 4 i Perdorur

30000 L

Google Pixel 6 Pro i perdorur

48000 L55000 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
1600055000
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?