BSS - iPhone

Zgjidh: iPhone

i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
15000134000
Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
iPhone 8 Plus i Perdorur

15000 L

iPhone 7 Plus i Perdorur

15000 L17000 L

iPhone X i Perdorur

16900 L18900 L

iPhone XS i Perdorur

18900 L20900 L

AirPods Gen 3

24000 L

iPhone XS Max i Perdorur

25900 L37000 L

iPhone 11 i Perdorur

25900 L31900 L

iPhone 12 Mini I Perdorur

27000 L

iPhone XR i Perdorur

28000 L

iPhone 11 Pro i Perdorur

29900 L38000 L

iPhone 12 i Perdorur

31900 L37900 L

iPhone SE 2020 i Perdorur

35000 L

iPhone 11 Pro Max i Perdorur

36900 L49000 L

Iphone 12 Pro i Perdorur

37900 L45900 L

iPhone 13 I Perdorur

43900 L

Iphone 12 Pro Max i Perdorur

46900 L59000 L

Iphone 13 Pro Max i Ri

50000 L134000 L

Iphone 13 Pro I Perdorur

50900 L54900 L

iPhone 14 eSim I Perdorur

56900 L

Iphone 13 Pro Max I Perdorur

59900 L71400 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
15000134000
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?