Rreth nesh

Kush jemi ne?

Buy Smart Store prej vitit 2010 sjell në tregun Shqiptar një gamë të gjerë pajisjesh elektronike të linjes smart, kryesisht: Smartphone, Tablet, Smartwatch, Laptop, etj.
Cilësia e produkteve tona dhe korrektësia në shërbim bëjnë që Buy Smart Store të jetë zgjedhja e qindrave klientëve të kenaqur çdo vit.
Tek ne ju do te gjeni asistencë në çdo moment falë një stafi inxhinierësh të spelcializuar në fushën përkatëse.

Misioni ynë

Qëllimi ynë i përditshëm është të përmirsohemi akoma më shumë duke ju ofruar një gamë akoma më të gjerë produktesh dhe me një shtrirje akoma më të madhe dyqanesh në të gjithë Shqiperinë.

Motoja jonë

Shërbeji të tjerëve në mënyrën qe do doje t’ju shërbenin” është moto të cilën çdo punonjës i joni e ka përqafuar dhe e zbaton me pasion çdo ditë.