BSS - Samsung

Zgjidh: Samsung

i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
11000116500
Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
Samsung A04E i Ri

11000 L

Samsung A11 i Perdorur

14000 L

Samsung J6 i Perdorur

15000 L

Samsung A14 I Ri

15000 L18000 L

Samsung A15 I Ri

15000 L

Samsung S8 i Perdorur

17000 L

Samsung S9 i Perdorur

17000 L

Samsung A32 5G I Perdorur

19000 L

Samsung S10 i Perdorur

19900 L

Samsung S8+ i Perdorur

20000 L

Samsung Note 9 i Perdorur

20900 L

Samsung S20 FE i Perdorur

20900 L

Samsung A71 5G i Perdorur

21000 L29000 L

Samsung S9+ i Perdorur

21000 L

Samsung S10+ i Perdorur

21900 L

Samsung S20 5G i Perdorur

22900 L

Samsung Note 8 i Perdorur

23000 L

Samsung A34 5G I Ri

24000 L

Samsung S20+ 5G i Perdorur

24900 L42000 L

Samsung Note 10 i Perdorur

26900 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
11000116500
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?