BSS - Smartphone 5G

Zgjidh: Smartphone 5G

Çmimi
Çmimi - slider
24000134000
Samsung A34 5G I Ri

24000 L

Xiaomi Redmi Note 12 Pro I Ri

26500 L

Samsung S21 FE 5G I Perdorur

34000 L

Samsung S22 5G I Perdorur

34900 L

Samsung S21 Ultra 5G i Perdorur

36900 L

Samsung S22 Plus 5G I Perdorur

37900 L

iPhone 13 I Perdorur

43900 L52600 L

Google Pixel 6 Pro i perdorur

48000 L55000 L

Samsung Z Flip 3 5G I Perdorur

50000 L

iPhone 15 I Ri

57700 L87500 L

iPhone 14 Plus eSim I Perdorur

66900 L

iPhone 14 Pro Max E-Sim I Perdorur

79900 L

Samsung S23 Ultra I Ri

83300 L90000 L

iPhone 15 Pro I Ri

98000 L

Samsung S21 Ultra 5G i Ri

102000 L

iPhone 15 Pro Max E-Sim I Perdorur

105500 L

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G i Perdorur

115000 L

iPhone 15 Pro Max I Ri

117000 L117500 L

Iphone 13 Pro Max i Ri

134000 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Çmimi
Çmimi - slider
24000134000
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?