BSS - Smartphone te Perdorur

Zgjidh: Smartphone te Perdorur

i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
0115000
Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
Samsung A11 i Perdorur

14000 L

Samsung J6 i Perdorur

15000 L

iPhone 7 Plus i Perdorur

15000 L17000 L

iPhone 8 Plus i Perdorur

15000 L

Samsung Gear S3 Frontier i Perdorur

15000 L

Google Pixel 3a i Perdorur

16000 L

iPhone X i Perdorur

16900 L23900 L

Samsung S8 i Perdorur

17000 L

Samsung S9 i Perdorur

17000 L

Samsung A32 5G I Perdorur

19000 L

Samsung S10 i Perdorur

19900 L

Samsung S8+ i Perdorur

20000 L

Samsung S20 FE i Perdorur

20900 L

Samsung Note 9 i Perdorur

20900 L

Samsung S9+ i Perdorur

21000 L

Samsung A71 5G i Perdorur

21000 L29000 L

Samsung S10+ i Perdorur

21900 L

LG V30 i Perdorur

22000 L

Samsung S20 5G i Perdorur

22900 L

Samsung Note 8 i Perdorur

23000 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
0115000
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?