BSS - Smartphone te Rinj

Zgjidh: Smartphone te Rinj

i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
5000134000
Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
Xiaomi Redmi A2+ I Ri

9900 L

Samsung A04E i Ri

11000 L

Xiaomi Redmi A1 I Ri

12000 L

Xiaomi Redmi 13C I Ri

13000 L15000 L

Xiaomi Redmi 10A I Ri

14500 L17500 L

Samsung A15 I Ri

15000 L

Samsung A14 I Ri

15000 L18000 L

Xiaomi Redmi 12 I Ri

19500 L

Samsung A24 I Ri

20000 L

Xiaomi Redmi 9 Active i Ri

21000 L

Samsung A34 5G I Ri

24000 L

Xiaomi Redmi Note 13 Pro I Ri

26500 L30000 L

Xiaomi Redmi Note 12 Pro I Ri

26500 L

Xiaomi Redmi Note 8 Pro i Ri

29000 L

iPhone 15 I Ri

57700 L87500 L

Samsung S23 Ultra I Ri

83300 L90000 L

iPhone 15 Pro I Ri

98000 L

Samsung S21 Ultra 5G i Ri

102000 L

Samsung S24 Ultra I Ri

105000 L116500 L

iPhone 14 Pro Max i Ri

110700 L

Bli smartphone-in tend te ri me cilesi te larte te garantuar nga klientet tane. Stafi jone i specializuar ne teknologjine e celulareve dhe smartphone do t’iu orientoje drejt zgjedhjeve me te dobishme per ju. Bli me zgjuarsi – Bli ne BSS Buy Smart Store!

Zgjidh smartphone
Zgjidh smartphone
i Ri / i Perdorur
i Ri / i Perdorur
Çmimi
Çmimi - slider
5000134000
Hap bisedën
1
Të duhet ndihmë?
Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?